Три бренди, від яких корчить Москву: у Росії істерично відреагували на заяву Порошенко
Категорія
Політика
Дата публікації

Три бренди, від яких корчить Москву: у Росії істерично відреагували на заяву Порошенко

Три бренди, від яких корчить Москву: у Росії істерично відреагували на заяву Порошенко
Джерело:  online.ua

У російській Держдумі істерично відреагували на заяву українського глави Петра Порошенка про те, чо у України є три бренди, від яких корчить Москву. Російські політики роздратовано заявили, що слова президента України є "пародією на силу і релігійне віровизначення", повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російські ЗМІ.

"Українська армія викликає жалість, Нацгвардія - глузування, а українська автокефалія - справедливе обурення православного світу", - зокрема заявив російський депутат Руслан Бальбек.

Він також звинуватив Порошенка в тому, що він "затіяв релігійну смуту", яка призведе до неспокійного життя. Бальбек вважає, що Україна повинна пишатися іншими брендами - "хлібосольністю, працьовитістю та взаємодопомогою".

Таким чином в Росії відреагували на пост Порошенко в соцмережі, в якому український глава назвав основні досягнення України, які дратують Кремль. Він вказав, що найбільше дратують Москву Збройні Сили України, Національна гвардія України і Українська автокефальна церква, з приводу чого Кремль навіть Радбез зібрав, щоб вирішити, "як захищати їх п'яту колону всередині України".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Порошенко пообіцяв, що Україна потужно відповість Росії в Азовському морі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?