Три кримінальні статті: у поліції розповіли про розслідування заворушень в Одесі
Категорія
Події
Дата публікації

Три кримінальні статті: у поліції розповіли про розслідування заворушень в Одесі

Три кримінальні статті: у поліції розповіли про розслідування заворушень в Одесі
Джерело:  Траса Е95

В Одесі після зіткнень на Алеї Слави у День звільнення міста від фашистських загарбників поліція відкрила провадження за трьома статтями Кримінального кодексу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Трасса Е-95".
"Одне провадження відкрито за статтею "хуліганство", друге – за статтею "заклики до війни", - йдеться в повідомленні.
Крім того, розслідується і "порушення порядку виробництва, зберігання, перевезення, торгівлі та використання піротехнічних засобів".
Читайте також: Проросійську акцію слідом за Києвом скасували і по всій Україні
При цьому на 20 затриманих під час заворушень були складені протоколи про адміністративні порушення: три за статтею "дрібне хуліганство", два - за статтею "порушення порядку виробництва, зберігання, перевезення, торгівлі та використання піротехнічних засобів", і один – "порушення порядку організації і проведення зборів, мітингів, вуличних походів і демонстрацій".
Як повідомляв ONLINE.UA, між активістами патріотичних організацій та їх проросійськими опонентами сталися сутички під час покладання квітів до монументу Невідомому матросу в Одесі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?