Трибуну Ради знову заблокували
Категорія
Україна
Дата публікації

Трибуну Ради знову заблокували

Трибуну Ради знову заблокували

Фракція Радикальної партії разом зі своїм лідером Олегом Ляшком другий день поспіль блокує трибуну Верховної Ради.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Українську правду.
Виступаючи з трибуни, Ляшко заявив, що вимоги "радикалів" залишаються все тими ж - створити тимчасову слідчу комісію Верховної Ради для розслідування офшорів вищих посадових осіб України.
Як відомо, Ляшко почав блокувати трибуну ще у вівторок. Однак це не завадило спікеру Андрію Парубію проводити засідання парламенту.
У вівторок під час погоджувальної ради з вимогою створити таку ТСК, крім Ляшка, виступили також Єгор Соболєв з "Самопомочі" і лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко. У свою чергу Парубій заявив, що закон про ТСК ще не готовий і перебуває на стадії обговорення.
Також повідомлялося, що президент Петро Порошенко переніс свій робочий візит до Великої Британії, який анонсувався на 11-12 травня, після того, як у Верховній Раді не підтримали законопроект, який дозволить призначити Генеральним прокурором людину без вищої юридичної освіти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?