Троє бойовиків ЛНР на лавочці підірвали себе гранатою: з'явилося фото
Категорія
Події
Дата публікації

Троє бойовиків ЛНР на лавочці підірвали себе гранатою: з'явилося фото

Троє бойовиків ЛНР на лавочці підірвали себе гранатою: з'явилося фото
Джерело:  Четверта влада

В  окупованому Алчевську  троє бойовиків так званої ЛНР, під час розпивання спиртного на лавочці, випадково підірвали себе гранатою.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  vlada.io.
Інцидент стався 8 квітня у дворі будинку №6 по вулиці Гмирі. В результаті вибуху один з бойовиків отримав поранення несумісні з життям. Двоє інших у важкому стані знаходяться в лікарні.


«В результаті вибуху в лікарню були госпіталізовані Iгошин Михайло, 1965 р.н., з діагнозом: травматична ампутація гомілки, правого передпліччя, множинні осколкові поранення грудної клітини, обличчя, кінцівок, травматичний шок, який від отриманих травм помер в лікарні; Войтович Анатолій, 1994 р.н., з діагнозом: відкритий перелом лівого передпліччя, множинні осколкові поранення кінцівок, передньої черевної стінки; Пілецький Роман, 1970 р.н., з діагнозом: множинні осколкові поранення голови, шиї, грудної клітини, верхніх і нижніх кінцівок, пошкодження лівого гомілкостопа.
В ході огляду квартири одного з потерпілих в під'їзді, бiля якого стався вибух, виявлені патрони, пластид, 4 гранати Ф-1. Слідством встановлено, що вказані особи перебували у відпустці після ротації, під час спільного розпиття спиртних напоїв стався вибух з невстановлених причин» - йдеться в повідомленні "МВС ЛНР".



Раніше повідомлялося, що на Донбасі в районі Бахмута (колишнього Артемівська), було виявлено масове поховання людей у ​​камуфляжній формі, імовірно бойовиків ДНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?