Трон з "Гри престолів" в зоні АТО підкорив соцмережі: опубліковано відео
Категорія
Події
Дата публікації

Трон з "Гри престолів" в зоні АТО підкорив соцмережі: опубліковано відео

Трон з "Гри престолів" в зоні АТО підкорив соцмережі: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

У мережі зворушені відеороликом, в якому під музику з серіалу «Гра престолів» показані кадри  війни на Донбасі, зокрема, «Залізний трон» зі снарядів, що прилітали в Авдіївку.


Про це повідомляє ONLINE.UA.


«Це не трон з «Гри престолів». Це своєрідне нагадування про війну. Це трон з-під Авдіївки. Зроблений він з того, що сюди прилетіло», - сказано в титрах на відео від «Радіо Свобода», яке називається «Україна завжди платить свої борги».


«Продерло до самих п'ят», - написала в коментарі до відео відомий український блогер Олена Монова.


Spartak Lysenko: Це наші хлопці. Запорізькі!


Tanya Kirou: Бідна наша Неня, все це залізо в нашій землі на роки(((


Євгенія Ігнатенко: Я б хотіла, щоб у самому центрі сидіння був металевий шипований штир ... і на той штир нанизати ... уйла ... щоб сидів на тому троні вічно. Кожному "Імператору" необхідно гідне обрамлення.



Як повідомляв ONLINE.UA,  українська маленька поетеса Ангеліна Костюк записала відеозвернення до бійців АТО на Донбасі, в якому вона прочитала зворушливий вірш власного твору.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?