Трошки наплутали: команда Зеленського відправила президента не в ту країну
Категорія
Україна
Дата публікації

Трошки наплутали: команда Зеленського відправила президента не в ту країну

Трошки наплутали: команда Зеленського відправила президента не в ту країну
Джерело:  online.ua

Офіс президента у соцмережі Facebook переплутав Латвію, де з офіційним візитом перебував український лідер Володимир Зеленський, з Литвою. На це звернув увагу заступник глави ОПУ Кирила Тимошенка та користувачі мережі, передає ONLINE.UA.

"Учора в дописі на акаунті Офіс Президента України у соцмережах було допущено помилку в написанні назви країни, до якої Глава держави здійснював офіційний візит. Помилку одразу ж виправили", - написав він.

За словами чиновника, спеціаліста з роботи у соцмережах, який припустився цієї помилки, покарали стягненням. Також йому нібито подарували географічний атлас.Представник ОПУ попросив вибачення у читачів акаунту.

На помилку в описі звернули увагу читачі сторінки Офісу президента. Після цього допис про візит Зеленського до Латвії виправляли кілька разів.

Як повідомляв ONLINE.UA, Володимир Зеленський  розпочав офіційний візит у Латвію вранці у середу, 16 жовтня. Серед планів президента були зустрічі з місцевими посадовцями, а також участь в урочистих заходах. Серед останніх — покадення квітів до місцевого Пам’ятника свободи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?