Цар несправжній - Путін знову зганьбився на весь світ
Категорія
Світ
Дата публікації

Цар несправжній - Путін знову зганьбився на весь світ

Цар несправжній - Путін знову зганьбився на весь світ
Джерело:  Meduza

Нова конституція РФ набрала чинності 4 липня після того, як стало відомо, що понад 70% росіян підтримали її нові положення. Але, як виявилося, результати голосування за обнулення президентських термінів Володимира Путіна були нахабно підтасовані, так як в голосуванні взяли участь тисячі недійсних паспортів, а деякі виборці були записані в системі двічі. Росіяни обурені черговою брехнею Путіна, який влаштував публічний цирк, але вони не сподіваються, що навіть після розкриття резонансних даних результати голосування скасують. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Медуза.

Джерело з'ясувало, що паспортні дані більше мільйона жителів Москви і Нижегородської області, які проголосували за поправки до Конституції або проти, виклали у відкритий доступ, а ще 30 червня Московська міська виборча комісія направила інструкцію по перевірці інтернет-виборців на голосуванні щодо змін до Конституції РФ в цій базі даних всім главам територіальних виборчих комісій російської столиці. Перевірка була потрібна, щоб 1 липня на своїй виборчій дільниці могли проголосувати тільки ті, хто з 25 по 30 червня не зробив цього. В результаті у журналістів виявилися 1 190 726 записів з паспортними даними росіян, які зареєструвалися на онлайн-голосування.

Серед них, як з'ясувалося, було від 2 060 до 4 233 власників таких документів (в залежності від актуальності реєстру), які є недійсними. Крім того, згідно з базою даних, було видано 1 107 594 електронних бюлетеня, хоча офіційно говорилося про 1 107 648 бюлетенів. Таким чином, двічі могли проголосувати за 97 паспортами.

Росіяни обурилися тим, що команда Путіна не тільки постійно шокує їх і міжнародне співтовариство новими помилками, але і іноді дозволяє собі познущатися на людьми.

"Ого! Так що, цар - не справжній?!; Все для перемоги, головне дідусь задоволений і шакали в оточенні; Шкода, результати голосування не скасують; Хто б сумнівався; А можна прожити хоч один день і не зганьбитися, Путін і його ко в своєму стилі ", - коментують новий скандал користувачі мережі.

Варто звернути увагу на те, що оновлену конституцію Росії опублікували на офіційному порталі правової інформації з шокуючою помилкою - в першому варіанті публікації її назвали "конституція Президента Російської Федерації". І тільки потім виправили на "конституція Російської Федерації".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Путін шокував новою абсурдною заявою після зміни Конституції РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?