Царьов знову розвеселив знаннями в історії: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Царьов знову розвеселив знаннями в історії: опубліковано відео

Царьов знову розвеселив знаннями в історії: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Екс-депутат Верховної Ради України Олег Царьов, виступаючи на Московському економічному форумі, заявив

, що Росія і Україна є єдиними країнами, які ніколи не були колоніями.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео-канал FastViralShow.


"Хочу нагадати, події на Україні почалися з підписання угоди про асоціацію. Я думаю, тут не треба пояснювати, що це таке, але буваючи в Європі, відвідуючи чудові міста, мости, церкви, палаци, ти бачиш, що цей палац був побудований, коли колонізували Індію, цей палац побудували, коли чай з Китаю ввозили в обмін на наркотики, і т.д.", - сказав Царьов.


"Була єдина країна в світі, яка ніколи не була колонією Європейського союзу. І ми проживаємо на цих територіях. Україна, Росія, - ми ніколи не були нічиєю колонією", - заявив Царьов.


Варто відзначити, що фраза про єдину країну в світі, яка не була колонією Європейського союзу, не має сенсу, хоча б тому, що Європейський союз був створений в кінці ХХ століття.


Нагадаємо, що в середні століття території Росії і України перебували під контролем Золотої Орди. Пізніше частина земель сучасної України входила в Велике Князівство Литовське і Річ Посполиту.


Також 4 квітня 2014 року Олег Царьов в бесіді на Громадському ТБ не зміг дати правильної відповіді журналісту на запитання "Коли почалася Друга світова війна?". На його думку, Друга світова війна почалася не в 1939 році, а в 1941.




Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA, на економічному форумі в Москві колишній ватажок так званої

ДНР Ігор Стрєлков-Гіркін назвав себе політиком

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?