"Це абсолютно можливо": наступниця Меркель виступила з гучною заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

"Це абсолютно можливо": наступниця Меркель виступила з гучною заявою

"Це абсолютно можливо": наступниця Меркель виступила з гучною заявою
Джерело:  online.ua

Нова лідерка німецького Християнсько-демократичного союзу Аннегрет Крамп-Карренбауер заявила, що Німеччина може закрити свої кордони, якщо зіткнеться з черговою міграційною кризою, передає ONLINE.UA з посиланням на The Times.

Як відомо, 4 роки тому канцлерка Німеччини Ангела Меркель скасувала контроль на кордонах своєї країни, дозволивши приймати до 13 000 мігрантів на день і не менше 1,2 мільйона того року. Хоча цей крок був популярним у частини суспільства, він зашкодив електоральному статусу ХДС і рейтингу Меркель в деяких регіонах, особливо на сході Німеччини.

Крамп-Карренбауер, яка, ймовірно буде наступницею Меркель, сказала, що "абсолютно можливо", що Німеччина закриє свої кордони в якості крайнього заходу.

Окрім того, політикиня запропонувала "розумний кордон" з системою моніторингу, яка б давала раннє попередження про великі потоки мігрантів.

"Ми повинні дати зрозуміти, що засвоїли урок. Ми повинні поєднувати гуманність з твердістю", - сказала вона.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Меркель визнала провал переговорів з Путіним по Азову, зазначивши, що Росія категорично відмовилась на розширення місії ОБСЄ на Азовське море і Керченську протоку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?