Це абсурдно і безглуздо: Наташа Корольова неочікувано звернулася до Зеленського
Категорія
Україна
Дата публікації

Це абсурдно і безглуздо: Наташа Корольова неочікувано звернулася до Зеленського

Це абсурдно і безглуздо: Наташа Корольова неочікувано звернулася до Зеленського
Джерело:  online.ua

Відома співачка українського походження Наташа Корольова, яка живе та виступає в Росії, вирішила відвідати батьківщину. Зірка російської сцени публічно звернулась до українського лідера Володимира Зеленського з проханням скасувати заборони СБУ, які були введені ще 3 роки тому, передає ONLINE.UA.

За словами співачки, справа проти неї повністю сфабрикована. Корольова зізналась, що представники СБУ приймали рішення про заборону в'їзду, опираючись на її виступи в Криму, які, за даними ЗМІ, пройшли після окупації півострова. Окрім цього, Корольова заявила, що завжди прославляла Україну та не цуралась свого походження.

"Звинувачення, які виніс мені суд 3 роки тому, ...виглядає абсурдно і безглуздо! Я – Наташа Корольова на всьому пострадянському просторі уособлюю, як ніхто інший, колорит, темперамент, дух України! Завжди наголошую і ніколи не цураюся свого походження! А мене звинуватили, що я "проводжу діяльність, яка створює передумови до втручання у внутрішні справи України", – заявила Наташа Корольова.

Нагадаємо, у 2014 році Королева підтримала анексію Криму, а у 2008 році артистка стала членом правлячої партії "Єдина Росія", і в 2015 році виконала явно антиукраїнську пісню. А у жовтні 2016 року артистці заборонили в’їзд в Україну і вирішили не пускати до Києва з концертом, який повинен був відбутися 14 грудня 2016 року.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Наташа Корольова заявила, що її бабусю Софію вбила новина про те, що протягом п’яти років жінка не зможе побачити внучку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?