Це брехня: Британія висунула гучні звинувачення РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

Це брехня: Британія висунула гучні звинувачення РФ

Це брехня: Британія висунула гучні звинувачення РФ
Джерело:  online.ua

Прес-секретар прем'єр-міністерки Терези Мей заявив, що спроби Великої Британії отримати пояснення від Росії з приводу отруєння колишнього російського шпигуна в Солсбері завжди натикалися на заплутаність і брехню. Він додав, що на даний момент нічого не змінилося, передає ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

"Ці люди - офіцери російської військової розвідки, ГРУ...Уряд розкрив роль ГРУ, його оперативників і його методи, ця позиція підтримується нашими міжнародними союзниками... Ми неодноразово просили Росію пояснити, що сталося в Солсбері в березні, але вони відповіли обманом і брехнею. Я не бачу нічого, щоб припустити, що це змінилося", - сказав прес-секретар журналістам.

Нагадаємо, 12 вересня президент Росії Володимир Путін заявив, що підозрювані у справі отруєння нервовим агентом "Новичок" у британському Солсбері перебувають в РФ. Очільник Кремля зазначив, що російська влада знає про цих людей, але нічого кримінального сказати про них не може.

Як повідомляв ONLINE.UA, ставлення жителів Великої Британії до режиму президента Росії Володимира Путіна різко погіршилося після отруєння колишнього подвійного агента Сергія Скрипаля та його доньки Юлії в Солсбері.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?