Це брехня: у Путіна прокоментували скандал із Зеленським
Категорія
Політика
Дата публікації

Це брехня: у Путіна прокоментували скандал із Зеленським

Це брехня: у Путіна прокоментували скандал із Зеленським
Джерело:  online.ua

Анонімні дані з розслідування "Схем" про поїздку секретаря РНБО РФ Миколи Патрушева в Оман і зустріч там з українським лідером Володимиром Зеленським сколихнулу українську громадкість. Речник Кремля Дмитро Пєсков у різкій формі спростував інформацію українських медіа, заявивши, що такої зустрічі ніколи не було. Окрім того, він назвав ці дані "брехнею". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "РИА Новости".

Варто звернути увагу на те, що раніше інформацію про зустріч Зеленського з Патрушевим в Омані спростував очільник ОПУ Андрій Єрмак.

"Це все – неправда: від початку та до кінця, і немає жодного об'єктивного твердження, яке могло б стати реальним, ґрунтовним предметом для обговорення", – наголосив Єрмак.

Як відомо, журналісти-розслідувачі програми "Схеми" дізналися, що під час візиту Зеленського в Оман туди прилітав Патрушев, якого називають другою після Путіна людиною в Росії. Згідно з даними медіа, російський посадовець прилетів тим же чартерним літаком, який через добу доправив українського лідера зі столиці Оману Маската до Києва.

Нагадаємо, що Микола Патрушев - це глава СНБО РФ. Варто звернути увагу на те, що саме він входить до найближчого оточення Путіна, одна з найбільш довірених його осіб. Більшу частину життя Патрушев він пропрацював у КДБ, а згодом в ФСБ.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Андрій Єрмак нарешті відреагував на новий скандал із Зеленським.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?