Це брехня: Зеленський жорстко відреагував на ситуацію з COVID-19 в Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

Це брехня: Зеленський жорстко відреагував на ситуацію з COVID-19 в Україні

Це брехня: Зеленський жорстко відреагував на ситуацію з COVID-19 в Україні
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський звернувся до громадян із жорстким закликом - не довіряти сумнівним джерелам інформації. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відеололик з його заявою, який оприлюднив ОПУ.

За словами лідера, орієнтуватися необхідно лише за допомогою офіційних підтверджених джерел.

"Набагато швидше за вірус поширюються фейки щодо них. Страшилки про 400 тисяч хворих на коронавірус - це брехня. Вкотре закликаю всіх українців - довіряйте тільки офіційним джерелам ніформації - офіційним сторінкам МОЗ, уряду, Верховної Ради, Офісу президента України, - стверджує Зеленський.

Нагадаємо, у країні з 18 березня ввели жорсткі обмеження, які торкаються роботи державних установ, розважальних закладів, транспорту. Зокрема, тимчасово закрили метро у великих містах.

Станом на 18 березня офіційні джерела підтвердили 14 випадків коронавірусу COVID-19 в Україні. Смертей зафіксовано дві.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент зеленський анонсував готовність Кабміну вже з 1 квітня виплачувать додаткову допомогу пенсіонерам, пенсія яких не перевищує п'яти тисячі гривень. Такі люди на тлі пандемії COVID-19 можуть розраховувати на додаткову тисячу гривень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?