Це буде суперово: в МЗС назвали справжню мету Зеленського на посаді президента
Категорія
Політика
Дата публікації

Це буде суперово: в МЗС назвали справжню мету Зеленського на посаді президента

Це буде суперово: в МЗС назвали справжню мету Зеленського на посаді президента
Джерело:  online.ua

Очільник МЗС Павло Клімкін вважає, що новообраний президент Володимир Зеленський хоче змінити Україну. За словами українського дипломата, наша держава значно відстає від своїх сусідок та інших більш розвинутих країн, тому якщо глава держави використає шанс на зміни – буде круто.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Укрінформ".

Клімкін підкреслив, що однозначно відчув бажання глави держави змінювати країну.

"Для мене, власне, це і є базова мотивація. У політику приходять тільки ті, хто хоче перестрибнути через себе, бо для цього треба залишити певну зону комфорту. Щоб це зробити, завжди потрібна неабияка мотивація. Якщо зараз цей шанс буде використаний, це буде суперово! Хоча це не один шанс – це багато шансів", - каже чиновник.

Він також наголосив, що в Україні потрібно змінити багато речей – починаючи від системних і закінчуючи тим, як живе суспільство. Тому, Зеленському є над чим працювати.

"Ми ж реально плентаємося в хвості у багатьох дуже важливих вимірах навіть порівняно з нашими сусідами. А якщо подивитися глобально, то, на жаль, ми в багатьох речах зовсім "третій світ" – периферія . Це потрібно змінити!", – підсумував міністр.

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше Зеленський розповів про плани внести зміни до закону про очищення влади і внести у перелік посад, які підпадають під люстрацію, всіх представників влади, які керували країною з 2014 по 2019 роки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?