Це була раптова смерть: лікар пояснив, чому помер Марадона
Категорія
Спорт
Дата публікації

Це була раптова смерть: лікар пояснив, чому помер Марадона

Це була раптова смерть: лікар пояснив, чому помер Марадона
Джерело:  online.ua

Легенда світового футболу Дієго Марадона помер напередодні, 25 листопада. Вже наступного дня з'явилися перші експертні висновки щодо причин несподіваної трагедії з аргентинським 60-річним спортсменом. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Todo noticias.

Згідно з офіційним вердиктом, "Рука бога" помер внаслідок "гострого набряку легенів", який спровокувала "дилатаційна кардіоміопатія".

За словами невролога Нельсона Кастро, обстеження показало результати відповідно "основним патологіям", від яких страждав футболіст упродовж останніх років.

"Він страждав від хронічної застійної серцевої недостатності, яка привела до гострого набряку легенів, що підтверджує наявність у нього проблеми, яка виникла від 2000 року і погіршилася", - пояснив він.

Він додав, Марадона помер мирно уві сні.

"Це була раптова смерть", - резюмував експерт.

Наразі представники генеральної прокуратури Сан-Ісідро ініціювали розслідування з приводу смерті Марадони. Вони організували опитування людей, які бачили футболіста напередодні.

Влада з'ясувала, що останнім з родичів бачив спортсмена його племінник — у будинку, де за них доглядала спеціальна медсестра. Перед смертю Марадона говорив: "Мені недобре".

Нагадаємо, після смерті аргентинського футболіста на його батьківщині оголосили триденний траур. Із заявами про співчуття та жаль виступили найвідоміші колеги гравця та інші спортсмени.

Як повідомляв ONLINE.UA, український футбольний клуб "Шахтар" та "Боруссія Менхенґладбах" провели другий поєдинок у 4-му турі групового етапу Ліги чемпіонів. Команди розіграли подальшу долю в найпрестижнішому клубному турнірі Європи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?