Це була велика людина: соцмережі сумують за померлим українським генералом
Категорія
Культура
Дата публікації

Це була велика людина: соцмережі сумують за померлим українським генералом

Це була велика людина: соцмережі сумують за померлим українським генералом
Джерело:  online.ua

Користувачі соцмереж сумують за  померлим у власному кабінеті екс-першом заступником глави Генштабу, ректором Національного університету оборони України, генерал-полковником Геннадієм Воробйов им.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Facebook.


Читайте також: В Україні є генерали, яким плювати на солдатів, їх потрібно міняти - іноземний військовий


"Талановитий. Розумний. Мудрий. Не завжди зручний. Він провів в АТО багато більше, ніж багато і багато інших", - розповів про померлого позаштатний радник президента України Петра Порошенка Юрій Бірюков.



Блогер Алекс Нойнец додав: "Це була велика людина. Та сама, що відмовила Януковичу виводити армію проти майдану".



Вшанував пам'ять Воробйова і президент Петро Порошенко: "Боляче, що такі люди йдуть саме зараз. Геннадій Воробйов відмовився посилати військових проти Майдану, брав участь в розробці багатьох військових операцій, в тому числі під Дебальцево, будучи першим заступником начальника Генерального штабу Збройних Сил в цілому більш двох років війни прослужив Україні безпосередньо на передовій", - написав він.


"Останні місяці бойовий досвід передавав наступному поколінню військових, керуючи Національним університетом оборони. Спасибі за гідну службу, Геннадій Петрович. За витримку, за мужність і за чесність спасибі. Світла пам'ять про Вас назавжди залишиться в наших серцях", - додав український лідер.




Lyudmila Sokoll: "Це велика втрата для країни".


Anna Yurchishena: "Був одним з тих, хто гордо носив звання офіцера! Вічна пам'ять!!!"


У той же час, деякі з користувачів мережі засумнівалися у версії природної смерті військовослужбовця. Так, Tatyana Kaliushko написала: "А версія замаху не розглядається? Я серйозно? Хтось в аварії, хтось від нападу..."




Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  стало відомо про раптову смерть мера міста Луцька Миколи Романюка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?