Це чудова новина - Трамп шокував реакцією на антирекорд пандемії
Категорія
Світ
Дата публікації

Це чудова новина - Трамп шокував реакцією на антирекорд пандемії

Це чудова новина - Трамп шокував реакцією на антирекорд пандемії
Джерело:  online.ua

На території Сполучених Штатів коронавірус встановив новий світовий антирекорд. Кількість нових добових діагнозів сягнула понад 55 тисяч. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

За оприлюдненими даними, за четвер, 2 липня, у країні підтвердили нових 55 274 випадків. Попередній антирекорд належав Бразилії, там нещодавно зареєстрували 54 771 новий діагноз за добу. Це сталося 19 червня.

Кількість нових інфікованих стрімко зростає на території 37 з 50 американських штатів. Відомо, що у Флориді й Техасі добове зростання сягнуло 10 тисяч та 8 тисяч відповідно.

Серед мешканців Каліфорнії показники зросли на 37%, кількість госпіталізацій збільшилася на 56% у порівнянні з останніми тижнями.

Нові шокуючі дані не залишилися без уваги президента Дональда Трампа. Утім, відреагував він на них щонайменше дивакувато.

"Кількість випадків коронавірусу зростає, оскільки наше тестування настільки масове і настільки добре, набагато більше і краще, ніж у будь-якій іншій країні. Це чудова новина, але ще кращою новиною є те, що смерті та рівень смертності знижуються", - написав він у Twitter.

Водночас керівництво штатів, де раніше зневажливо ставилися до загрози епідемії, почали активну кампанію за дотримання безпекових заходів з боку населення. Прикладом став Техас, де губернатор нещодавно виступив із застереженням про необхідність носіння масок.

Як повідомляв ONLINE.UA, Дональд Трамп знаходиться на прицілі світових медіа не тільки як президент, але й автор неоднозначних тверджень. Нещодавно він дивакувато прокоментував носіння маски в умовах пандемії. За словами американського лідера, він у масці схожий на Самотнього рейнджера.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?