Це фантастично: посол пояснив, у чому Україна перемагає ЄС
Категорія
Політика
Дата публікації

Це фантастично: посол пояснив, у чому Україна перемагає ЄС

Це фантастично: посол пояснив, у чому Україна перемагає ЄС

Посол Євросоюзу в Україні Матті Маасікас назвав напрямки, у яких наша держава виграє у порівнянні. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Європейську правду".

За словами дипломата, земля та виробництво органічної їжі - переваги України над співдружністю.

"Це ваша земля. Звісно, не тільки, але це важливо. Зараз органічні продукти дуже популярні всюди в Європі, але в Україні я був дуже вражений можливостями вашої країни у цьому питанні", - зазначив Маасікас.

Він також додав, що у нашої країни є дещо й на більш глобальному рівні.

"А якщо говорити глобальніше, то Україна вже зараз перемагає Європу за драйвом. Той драйв, та динаміка, які має ваша держава – це фантастично!" - підкреслив посол.

Європейський диппредставник резюмував, що фанатіє від письменника Миколи Гоголя, який надихає його відвідати усі локації з оповідань, а також хоче побувати на Закарпатті. Цей регіон він назвав таким, що менш ніж його рідна Естонія перебував під радянським контролем.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно влада ЄС заявила, що готова підтримати в Україні розвиток відновлювальної енергетики та енергоефективності. Європосадовці зазначають, що Київ може сконцентрувати увагу на захисті довкілля після укладення контракту на газовий транзит.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?