Це фашизм: заклик російського письменника вдарити по Україні обурив соцмережі
Категорія
Світ
Дата публікації

Це фашизм: заклик російського письменника вдарити по Україні обурив соцмережі

Це фашизм: заклик російського письменника вдарити по Україні обурив соцмережі
Джерело:  online.ua

Слова російського письменника Олександра Проханова, котрий в ефірі одного з каналів росТБ закликав відповісти на удар США по Сирії ракетним бомбардуванням Донбасу, викликав бурю у мережі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів соціальних мереж.
Так, відомий російський блогер і фінансист Слава Рабинович назвав заяви Проханова фашистськими.
"На Першому каналі: Кримінальний кодекс РФ, Стаття 354, частина 2, публічні заклики до розв'язування агресивної війни за допомогою ЗМІ, в'язниця до п'яти років", - написав він у своєму Facebook.


Його думку підтримали і коментатори.






Також прокоментував слова Проханова відомий український журналіст Віктор Уколов у своєму Facebook.
На його думку, удар Трампа прийшовся по "іміджу нібито сильного Путіна на ватяних від страху ногах".
"Те, що він говорить - це гази страху. В основному, сірководень. Тому що після цього ніхто не купить російські системи ППО, які вони продають в Іран. До речі, першими їх нікчемність перевірили ізраїльські літаки, які пролетіли над ними на наднизької висоті, відбомбилися і повернулися назад. Кажуть, один залп БУКи таки дали, але не влучили. Тому через кілька днів ізраїльський спецназ викрав і стратив командира російського дивізіону", - написав він.


Також не лишилися осторонь й інші користувачі соцмереж.




Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в США запропонували створити "гібридний трибунал" для розслідування військових злочинів у Сирії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?