Це ганьба: американський спортсмен розкритикував російську фігуристку Трусову
Категорія
Україна
Дата публікації

Це ганьба: американський спортсмен розкритикував російську фігуристку Трусову

Це ганьба: американський спортсмен розкритикував російську фігуристку Трусову
Джерело:  online.ua

Під час Олімпіади-2020 спалахнув новий скандал навколо російської фігуристки Олександри Трусової, яка, як відомо, влаштувала істерику після завоювання "срібла". Спортсменка обурилися через те, що переможницею, мовляв, мала стати вона, а не її землячка – Анна Щербакова. На поведінку росіянки відреагував відомий американський фігурист Адам Ріппон.

Джерело: Твіттер-сторінка Alionastwilight

Американський фігурист Ріппон вважає "ганьбою" поведінку Трусової

Як уже згадувалося раніше, після оголошення результатів російська фігуристка Олександра Трусова не приховувала своїх емоцій. Попри те що їй вдалося завоювати "срібло", дівчина категорично відмовлялася йти на церемонію нагородження, а також заявила, що ненавидить свій вид спорту.

Ненавиджу! Ніколи в житті! Ненавиджу цей спорт! Дай мені піти! Чому?! – ридала Трусова в обіймах своєї тренерки.

Про свою ненависть дівчина заявляла і згодом. Варто зазначити, що коли відбулася церемонія нагородження, то Трусова вирішила не плескати, коли нагороджували Щербакову, якій вона і програла золоту медаль.

На цю поведінку росіянки відреагував відомий американський фігурист Адам Ріппон.

Це ганьба. Величезна кількість народу дивилася, як дівчинка ридає, не хоче йти на подіум, бо думає, що мала стати першою. Її поведінка була такою ж поганою, як і її виступ, – сказав Адам Ріппон.

Як уже згадувалося раніше, ще одна представниця ОКР Каміла Валієва посіла лише четверте місце. 15-річну росіянку допустили до змагань навіть після гучного допінг-скандалу.

Міжнародний олімпійський комітет оскаржував допуск Валієвої до змагань, але Спортивний арбітражний суд таки дозволив їй виступити.

За словами представників МОК, якби Валієва здобула нагороду в одиночних змаганнях, то церемонія нагородження не відбулася б. Враховуючи те, що вона фінішувала четвертою, церемонію таки провели.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?