Це - геніально: фільм про Джокера побив рекорд в американському прокаті
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Це - геніально: фільм про Джокера побив рекорд в американському прокаті

Це - геніально: фільм про Джокера побив рекорд в американському прокаті
Джерело:  online.ua

Нещодавно на великий екран вийшов довгоочікуваний американський трилер "Джокер", який за лічені дні встиг підкорити глядачів з різних куточків світу. Картина одразу стала тріумфатором у прокаті, зібравши рекордну суму грошей за перший вікенд, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Variety".

Варто зазначити, що фільм "Джокер" відзначився найбільшим успіхом з-поміж усіх інших прем'єр, що відбувалися у жовтні. До такого висновку кіноексперти дійшли після того, як трилер зібрав 93,5 мільйона доларів у прокаті США за перший вікенд.

Що цікаво, попередній рекорд належав науково-фантастичному фільмові "Веном", головну роль у якому зіграв Том Гарді. Тоді картина зібрала за вихідні трохи більше, ніж 80 мільйонів доларів. У джерелі також зазначається, що "Джокер" лідирує і в міжнародному прокаті, де за перший вікенд збір коштів переважає 140 мільйонів доларів.

Головну роль Джокера у стрічці виконав американський актор Хоакін Фенікс, який, безумовно, справився зі своєю роллю. Окрім нього у стрічці зіграли такі зірки, як Роберт де Ніро, Зазі Бітц, Білл Кемп, Френсіс Конрой та інші. Продюсерами фільму стали Тодд Філліпс, Бредлі Купер та Емма Тіллінджер Косков.

"Це - геніально; Джокер, якого ми заслуговуємо; не жаль витрачених грошей - готовий навіть доплатити за те, що побачив; не думав, що буде настільки круто; хто ще не бачив - гайда в кінотеатри, адже це не можна пропустити; Хоакін геніальний актор - це найкраща його роль; цієї осені Джокер проти Воно - Джокер переміг; як красиво все знято - просто неймовірно", - пишуть перші глядачі кінострічки.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше популярний голлівудський актор  Алек Болдуїн прийняв рішення відмовитися від участі в зйомках нового фільму про Джокера.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?