Це кричуще: в НАТО висунули відкриті звинувачення Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Це кричуще: в НАТО висунули відкриті звинувачення Росії

Це кричуще: в НАТО висунули відкриті звинувачення Росії
Джерело:  LB.ua

У НАТО звинуватили Росію в потоках дезінформації і брехливої пропаганди, які активізувалися після анексії Криму.
Про це заявила офіційний представник Альянсу Оана Лунгеску, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.
"НАТО має справу з суттєвим зростанням обсягів російської пропаганди і дезинформації з моменту незаконної анексії Криму", - сказала вона.
За її словами, в пропаганді беруть участь, в тому числі, державні компанії Sputnik і Russia Today (RT), які неодноразово публікували фальшиві матеріали.


Читайте також: Українські танки в Авдіївці: в мережі на пальцях пояснили путінську пропаганду

Лунгеску додала, що з 2014 року на сайті альянсу "зібрані 32 російських міфу про НАТО, які систематично використовуються в матеріалах Sputnik, RT і низки інших ЗМІ, які перебувають у володінні або під контролем російського уряду".
В якості останнього прикладу вона навела публікацію російським сайтом Life підробку запису розмови між генсеком НАТО Йенсом Столтенбергом і пранкером, який нібито видавав себе за президента України Петра Порошенка.
"Цього дзвінка ніколи не було, і це був кричущий випадок дезінформації", - підкреслила Лунгеску.
У соціальних мережах вже прокоментували звинувачення НАТО.








Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в Росії жертви пропаганди атакували росіянина, котрий відмовився голосувати за Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?