Це маніпуляції: Росія вперше відреагувала на гучні звинувачення Британії
Категорія
Політика
Дата публікації

Це маніпуляції: Росія вперше відреагувала на гучні звинувачення Британії

Це маніпуляції: Росія вперше відреагувала на гучні звинувачення Британії
Джерело:  online.ua

Офіційна представниця МЗС РФ Марія Захарова прокоментувала звинувачення Британії у "справі Скрипаля", закликавши Лондон "перейти від інформаційних маніпуляцій" до практичної взаємодії, передає ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс".

"Опубліковані в ЗМІ імена, як і фотографії, нам нічого не говорять. Знову закликаємо британську сторону перейти від публічних звинувачень і інформаційних маніпуляцій до практичної взаємодії за лінією правоохоронних органів", - сказала російська дипломатка.

Окрім того, Захарова вкотре заявила, що розслідування настільки серйозних злочинів, про які неодноразово заявляли в Великій Британії, вимагає найретельнішої роботи, скрупульозного аналізу даних і щільної взаємодії.

Зазначимо, британська поліція стверджує, що має достатньо доказів для звинувачення двох російських громадян Олександра Петрова та Руслана Боширова у застосуванні нервово-паралітичної речовини "Новічок" у місті Солсбері.

Нагадаємо, Держдеп США ввів нові санкції проти РФ, які наберуть чинності 22 серпня 2018 року. Обмеження були введені у справі Скрипаля. В рамках нових санкцій проти РФ США можуть припинити дипломатичні відносини з цією країною, якщо Москва не надасть протягом трьох місяців гарантії невикористання хімічної зброї.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Медведєв заявив, що санкції РФ не страшні, оскільки вона "останні сто років існувала в умовах постійного санкційного тиску".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?