Це майбутнє України: мережу захопила розповідь про молодого розвідника АТО
Категорія
Події
Дата публікації

Це майбутнє України: мережу захопила розповідь про молодого розвідника АТО

Це майбутнє України: мережу захопила розповідь про молодого розвідника АТО
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилася зворушлива розповідь про командира групи спецназу, що працює в зоні АТО з літа 2014 року, і навчався разом із  загиблим під Авдіївкою Героєм АТО Андрієм Кизилом.


Про це розповів ветеран АТО, блогер Олександр Шульман, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.


"Він сидить навпроти мене. Плечистий, з гордою посадкою голови. До непристойності юний. 23 роки. Два ордени. Перша сивина в волоссі. Командир групи спецназу. У боях - з випуску. З літа 2014 року. Перебираємо знайомі назви, знаходимо спільних знайомих і спільних друзів", - написав блогер.


Читайте також: На Майдані на колінах прощаються із загиблими бійцями АТО: з'явилися фото і відео


"Сніг був, провідник, зірвав розтяжку. Я другим йшов, вибух відразу. Його осколками посікло, у мене два осколка в бронежилет, один в ногу, але то таке... оглушило, і... Загалом, зірвали вихід. А моєму заступнику - він без бронику йшов, телефон в кишеню навпаки серця поклав. Так прямо туди осколок потрапив. Один", - цитує Шульман слова розвідника про поранення і контузії.


"Посміхається, ковтає каву. Потім похмурніє: "Ми з Андрієм вчилися разом, тільки він на піхоті, а я на розвідці", - пише блогер. - Майбутнє України і української армії. Бите і стріляні. Вірячи в свою країну. Він не поїде в Польщу збирати полуницю. Вже не поїде... Нікуди не поїде. Буде тут. Воювати, перемагати і жити".


Відзначимо, що така розповідь викликала бурхливу реакцію користувачів мережі. Так, за кілька годин вона зібрала 1,6 тис "лайків" і більше 150 "репостів". Одна з користувачів, Оксана Задворняк, написала: "Головне жити. І обов'язково довго!!!"


Julia Perlova: "Повертайтеся живими!".


Валя Герасимова: "Гордість і надія України. Наші захисники".



Як повідомляв ONLINE.UA,  президент України Петро Порошенко нагородив званням Героя України полеглого в боях під Авдіївкою капітана, заступника командира механізованого батальйону 72 ОМБр Андрія Кизила.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?