"Це наш дім": гендиректор "Шахтаря" розповів про повернення до Донецька
Категорія
Спорт
Дата публікації

"Це наш дім": гендиректор "Шахтаря" розповів про повернення до Донецька

"Це наш дім": гендиректор "Шахтаря" розповів про повернення до Донецька
Джерело:  Терикон

Генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін заявив, що "Шахтар" повинен повернутися в Донецьк. В іншому випадку клуб повинен бути закритий.
Як повідомляє ONLINE.UA, про це Палкін сказав в інтерв'ю британському виданню The Guardian.

ЧИТАЙТЕ: Срна пояснив, чому "Шахтар" зіграє з "Динамо" у Львові
"Ми вважаємо, що повернемося до Донецька і будемо грати на "Донбас Арені". Інакше немає ніякого сенсу продовжувати так грати. Якби нам сказали, що ми ніколи не повернемося, то слід було б закрити клуб. Але ми повинні повернутися в Донецьк, оскільки це наш дім", - заявив Палкін.
Гендиректор "Шахтаря" пояснив, що зараз клуб заробляє на трансферах.
"60-70 відсотків доходу припадає на продажу гравців, що дозволяє виконати критерії УЄФА, але ми не можемо вижити без нашого президента. Навіть в мирний час ми не могли б досягти такого рівня без нього. Раніше у нас було багато спонсорів, але тепер все зникло, а для багатьох компаній стоїть питання виживання", - зазначив Палкін.
ДИВІТЬСЯ: Футболіст "Олександрії" забив фантастичний гол "Шахтарю": опубліковано відео
Також гендиректор "Шахтаря" повідомив, що 80-річчя "Шахтаря" не святкуватиметься.
"Я пам'ятаю, як ми відзначали 75-річчя "Шахтаря". Це була велика подія. Зараз ми не можемо святкувати наше 80-річчя. Занадто багато людей загинуло. Ми вирішили, що знімемо фільм і підготуємо під цю дату книгу. Думаю, вона буде не останньою в історії "Шахтаря", - пояснив Палкін.
Також гендиректор "Шахтаря" розповів про поїздку на тимчасово-окуповану територію і відвідування "Донбас-Арени".
"З Києва до Дніпропетровська я відправився літаком, а звідти їхав на автомобілі в Донецьк. Зазвичай дорога займає дві години. Зараз - сім. Проїхав кілька КПП... Коли дивишся на Донецьк ззовні, то думаєш, що змінилося небагато. Але коли знаходишся зсередини і спілкуєшся з людьми, то розумієш, що ситуація катастрофічна. Там практично немає роботи", - розповів Палкін.
ЧИТАЙТЕ: Луческу категорично відповів про своє майбутнє в "Шахтарі"
Нагадаємо, 28 квітня "Шахтар" зіграє перший півфінальний матч Ліги Європи. ONLINE.UA проведе онлайн-трансляцію матчу ШАХТАР - СЕВІЛЬЯ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?