Це найбільша загроза: Лукашенко неочікувано зробив попередження Путіну щодо України
Категорія
Політика
Дата публікації

Це найбільша загроза: Лукашенко неочікувано зробив попередження Путіну щодо України

Це найбільша загроза: Лукашенко неочікувано зробив попередження Путіну щодо України
Джерело:  online.ua

Білоруський лідер Олександр Лукашенко виступив з черговою резонансною заявою. Він порадив Кремлю, що наразі варто боятися не вступу України в НАТО, а приходу до влади націоналістів. Своєю думкою він поділився в інтерв'ю радіостанції "Ехо Москви", передає ONLINE.UA.

"Найбільша загроза, що стосується України для Росії, буде не НАТО, а якщо до влади прийдуть і отримають всю зброю і озброєння, як ви їх там називаєте грубо, нацики... Я з цим, звичайно, не згоден, не треба ображати когось, у кожного є свої поняття. Але ви знаєте ці радикальні національні сили в Україні, ви знаєте ці батальйони, я не буду їх перераховувати, ви знаєте в Україні лідерів, які завжди готові очолити ось цю шалену радикальну націоналістичну поки що, я не знаю, меншість це або їх багато в Україні. Ось це для вас буде страшніше, ніж НАТО", - заявив білоруський лідер.

Окрім того, він у своєму стилі наголосив, що вступ України в НАТО "безпеки нам не додасть", говорячи про РФ і Білорусь. На його думку, Білорусі, а "тим більше Росії", краще було б якби Україна проводила хоча б такий курс, як це було після розпаду Радянського Союзу.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Володимир Путін на розширеній колегії Міністерства оборони РФ розповів про головні завдання армії у "стримуванні агресії проти Росії та союзників".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?