Це не перемога: у Путіна поскаржилися на наслідки анексії Криму
Категорія
Світ
Дата публікації

Це не перемога: у Путіна поскаржилися на наслідки анексії Криму

Це не перемога: у Путіна поскаржилися на наслідки анексії Криму
Джерело:  РБК

Анексія українського півострова Крим принесла багато труднощів економіці РФ.


Про це заявив прес-секретар президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю політика РБК.


Читайте також: Такого пекла не було ніколи: мережу вразила розповідь з окупованого Криму


"Очевидно, що ті події міжнародні і та поведінка ряду країн на Заході, і в Європі, і в США, які пішли за возз'єднанням Криму з Росією, вони привнесли з собою багато труднощів для нашої економіки. І це стосується вже не Москви, не Санкт Петербурга, не Калінінграда, а всієї країни, всіх регіонів", - підкреслив Пєсков.


"Це ті труднощі, це та ціна, напевно, яку ми всі дійсно повинні заплатити за... Це не перемога, розумієте, то, що сталося з Кримом, - продовжив прес-секретар Путіна. - І за це ми платимо ціну. Чи велика ця ціна? Скажу так, вона посильна для Російської Федерації".


"Погано те, що відбувається в економічному плані. В цілому це, напевно, негативно, - зазначив Пєсков, але відзначив початок роботи імпортозаміщення в РФ: - Далеко недостатньо, але пішов процес, який ми не могли зрушити за часів жирування на нафтових грошах".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше російський опозиціонер  Лев Шлосберг заявив, що в майбутньому окупований Крим, можливо, буде територією спільного управління України і РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?