Це небезпечно: Кулеба відреагував на брехню Шойгу про "брудну бомбу" України
Категорія
Україна
Дата публікації

Це небезпечно: Кулеба відреагував на брехню Шойгу про "брудну бомбу" України

Це небезпечно: Кулеба відреагував на брехню Шойгу про "брудну бомбу" України
Джерело:  online.ua

Очільник МЗС Дмитро Кулеба назвав небезпечними й абсурдними заяви російського міністра оборони Сергія Шойгу про нібито плани України влаштувати провокацію з використанням "брудної бомби".

Джерело: Твіттер-сторінка Дмитра Кулеби

Кулеба відповів на брехню Шойгу про "брудну бомбу" України

Брехня Росії про нібито плани України застосувати "брудну бомбу" настільки ж абсурдна, наскільки небезпечна. По-перше, Україна є відданою стороною ДНЯЗ (Договору про нерозповсюдження ядерної зброї): ми не маємо жодних "брудних бомб" і не плануємо їх мати. По-друге, росіяни часто звинувачують інших у тому, що планують самі, - йдеться в заяві українського дипломата.

Що відомо про нову брехню Росії щодо України

Глава Міноборони РФ Сергій Шойгу провів телефонні переговори з щонайменше трьома міністрами оборони держав НАТО (Франції, Туреччини й Британії) та цинічно їм брехав про "брудну бомбу", яку, мовляв, планує використати Україна.

Цю дезінформацію також активно поширювали російські пропагандистські видання.

Поплічники Кремль стврджують, що команда Зеленського має намір "підірвати ядерну бомбу" на своїй території, щоб звинуватити Росію у використанні зброї масового ураження і налаштувати усю міжнародну спільноту проти РФ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?