Це огидно: в Чехії Україну назвали "фашистською", а Зеленського – "клоуном"
Категорія
Світ
Дата публікації

Це огидно: в Чехії Україну назвали "фашистською", а Зеленського – "клоуном"

Це огидно: в Чехії Україну назвали "фашистською", а Зеленського – "клоуном"
Джерело:  online.ua

В Чехії спалахнув справжній скандал після того, як у ефірі місцевої радіостанції Český Rozhlas Plus оглядач Ян Фінгерленд назвав Володимира Зеленського "клоуном", а згодом на їхньому сайті з’явилася розшифровка цього ефіру під заголовком "Єврей, яким керують українські фашисти", передає ONLINE.UA.

На думку чеського журналіста, позиція Зеленського щодо українських національних питань є вельми нечіткою. Також він стверджує, що "український антисемітизм є високим, а кількість антиєврейських нападів зростає". Водночас Україна є "прикладом східноєвропейського типу сучасного антисемітизму, який іноді є сильним і часто соціально прийнятим, однак не заважає людям, як Зеленський, досягти вершини".

Також в публікації зазначається, що Україна не має репутації, а народ обрав "єврея Зеленського" лише від безвиході, оскільки політика всіх інших президентів була безуспішною. Крім того, він зауважив, що Зеленський буде президентом лише у тому разі, якщо прем'єр-міністром України стане ще один "єврейський політик" Володимир Гройсман. Відтак, "Україна буде єдиною країною у світі, де євреї обіймають найвищі посади".

Посольство України у Чехії вже відреагувало на ці закиди.

"Шановні Český rozhlasPlus, Ви вважаєте, що така стаття є нормальною? Це огидно та ми очікуємо на вибачення", – написало диппредставництво у Twitter.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше друзі Путіна, зокрема президент Чехії Мілош Земан, звернулися до Зеленського. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?