"Це перемога": у Путіна відреагували на рішення ПАРЄ
Категорія
Політика
Дата публікації

"Це перемога": у Путіна відреагували на рішення ПАРЄ

"Це перемога": у Путіна відреагували на рішення ПАРЄ
Джерело:  online.ua

Речник Кремля Дмитро Пєсков заявив, що Москва позитивно ставиться до ухвалення резолюції Парламентської асамблеї Ради Європи, яка повертає права російській делегації, передає ONLINE.UA з посиланням на "ТАСС".

"Що стосується повернення нашої делегації в ПАРЄ, ухвалення відповідної резолюції та спрямування наших парламентарів, – це дуже позитивне явище, (до якого) можна ставитися лише позитивно. Йдеться не про дипломатичну перемогу Москви, йдеться про перемогу здорового глузду, бо Парламентська асамблея Ради Європи не може повноцінно працювати без участі в ній російської делегації", – вважає Пєсков.

 Окрім того, у речника Кремля поцікавилися, чи означає резолюція ПАРЄ, яка дозволяє російській делегації взяти участь у червневій сесії, що країни Європи починають визнавати факт "приєднання" Криму до РФ.

"Навряд чи можна говорити про те, що це є зміною домінуючої точки зору. Але в даному випадку ми сповнені терпіння й рішучості послідовно роз'яснювати ситуацію з Кримом, домагаючись того моменту, коли позиція наших візаві зміниться", - відповів Пєсков.

Як повідомляв ONLINE.UA, 25 червня  Парламентська асамблея Ради Європи розпочала процедуру оскарження повноважень російської делегації  на вимогу представників кількох національних делегацій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?