Це плювок у бік "Вагнера". Пригожин публічно звинуватив Шойгу у брехні про війну
Категорія
Політика
Дата публікації

Це плювок у бік "Вагнера". Пригожин публічно звинуватив Шойгу у брехні про війну

Це плювок у бік "Вагнера". Пригожин публічно звинуватив Шойгу у брехні про війну
Джерело:  online.ua

Засновник Групи "Вагнер" Євген Пригожин публічно звинуватив главу Міноборони РФ Сергія Шойгу та його команду у брехні суспільству про війну в Україні. За словами російського олігарха, його найманці недоотримують 80% боєприпасів на фронті.

Джерело: заява Пригожина, заява Міноборони РФ

Міноборони РФ відреагувало на звинувачення Пригожина щодо браку боєприпасів

Команда Сергія Шойгу, відповідаючи на закиди керівника "Вагнера", почала скаржитися, що у такий спосіб Пригожин намагається розколоти взаємодію між російськими підрозділами, а це грає на користь українцям.

Усі заяви, зроблені нібито від імені штурмових підрозділів про нестачу боєприпасів, - абсолютно не відповідають дійсності.Тільки з 18 по 20 лютого "добровольцям" штурмових загонів було поставлено: 1660 реактивних снарядів до систем залпового вогню; 10171 боєприпас для великокаліберної ствольної артилерії та мінометів; 980 боєприпасів для танків, - йдеться в заяві Міноборони РФ.

Пригожин відповів на виправдання команди Шойгу

За словами Пригожина, його найманці на фронті недоотримують 80% боєприпасів.

Він також вкотре повторив, що на Бахмутському напрямку є лише його бойовики і більше ніяких "добровольців".

Ба більше, засновник "Вагнера" бідкається, що Міноборони РФ не дало його посіпакам навіть саперних лопат.

ПВК "Вагнера" недоотримує 80% боєприпасів від необхідних для виконання бойових завдань, тому заява Міністерства оборони (РФ) є нічим іншим, як просто плювок у бік ПВК "Вагнера" зі спробою приховати свої злочини перед тими бійцями, які здійснюють подвиг у Бахмуті... Що стосується інших добровольчих підрозділів, у Бахмуті їх немає, є "ПВК Вагнера"... Боєприпасів немає. Саперні лопатки, хай буде вам відомо, панове керівництво Міністерства оборони Російської Федерації, досі не поставлені... Якщо будете давати боєприпаси – давайте. А не розповідайте це в ЗМІ народу Росії, обманюючи його при цьому, - публічно поскаржився Пригожин.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?