Це потрібно бачити: "король конфузів" Дональд Трамп знову осоромився на публіці
Категорія
Світ
Дата публікації

Це потрібно бачити: "король конфузів" Дональд Трамп знову осоромився на публіці

Це потрібно бачити: "король конфузів" Дональд Трамп знову осоромився на публіці
Джерело:  online.ua

Президент США Дональд Трамп не перестає дивувати світ своїми кумедними витівками. Цього разу американський лідер не зумів закрити парасольку та спробував увійти з відкритим зонтиком у літак. Смішне відео активно поширюють та коментують у соцмережах, передає ONLINE.UA.

Як можна побачити на відео, голова Білого дому повільно піднімається по трапу на борт літака, тримаючи в руках відкриту парасолю. Дійшовши до дверей літака американський лідер намагається впихнути розкритий зонтик всередину, проте йому це не вдається. Після декількох невдалих спроб Трамп просто викидає парасолю.

Користувачі соцмереж критикують поведінку Трампа, називаючи президента "лінивим" та "некмітливим".

"Та ну його! І так нормально; і ця людина керує наймогутнішою державою планети!; коли він почне адекватно поводитися?; і сміх, і гріх; дивна людина... що тут скажеш?; на це можна дивитися вічно", - пишуть люди в коментарях до вірусного ролика.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Меланія Трамп здивувала дивною емоцією  під час зустрічі з російським президентом Володимиром Путіним в Гельсінкі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?