Це потрібно бачити: у дружини Пєскова знайшли елітної нерухомості на мільйони доларів
Категорія
Світ
Дата публікації

Це потрібно бачити: у дружини Пєскова знайшли елітної нерухомості на мільйони доларів

Це потрібно бачити: у дружини Пєскова знайшли елітної нерухомості на мільйони доларів
Джерело:  online.ua

Результати спільного розслідування авторитетної британської газети The Guardian та російського проекту розслідувань "Досьє" показили, що у дружини речника президента РФ Дмитра Пєскова, олімпійської чемпіонки з фігурного катання Тетяни Навки є нерухомість вартістю понад 10 мільйонів доларів, передає ONLINE.UA.

Варто зазначити, що в елітному житловому комплексі на березі річки поблизу Москви Навка будує ще один маєток. Окрім того, журналістам вдалося дізнатися, що декілька років тому, Навка придбала найдорожчу у Росії нерухомість.

"Будинок на елітному Рубльовському шосе в селі Третя Охота неподалік від Москви восени 2012-го був виставлений на продаж за понад 15,5 мільйона доларів, проте, за даними розслідування, Навці він дістався майже вдвічі дешевше за 7 мільйонів доларів.В цій лісові місцевості за західною межею Москви має свій маєток Володимир Путін та інші високопоставлені представники російської влади.Дружина Пєскова тоді розповідала, що купила цю нерухомість за ринковою ціною і запевняла, що не має жодного стосунку до олігархів", - сказано в повідомленні.

The Guardian пише, що будинок під Москвою подружжя Навка-Пєсков будує на ділянці, що належить іншому російському бізнесменові Аразу Агаларову.

У мережі з'явились фото, як, ймовірно, виглядає екстер'єр та інтер'єр нового будинку Навки і Пєскова у Третій Охоті.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  в США ведеться гучна судова справа з податкових злочинів колишнього глави передвиборного штабу Трампа Пола Манафорта.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?