Це потрібно побачити: анонсовано перший безпілотний будинок на колесах
Категорія
Технології
Дата публікації

Це потрібно побачити: анонсовано перший безпілотний будинок на колесах

Це потрібно побачити: анонсовано перший безпілотний будинок на колесах
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відома компанія з виготовлення будинків на колесах Erwin Hymer Group презентувала перший безпілотний кемпер. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Motor1".

Що цікаво, концепт безпілотного будинку на колесах отримав назву Galileo. Кемпер буде не тільки безпілотним, але електричним і модульним.

"У будинку будуть шасі з електричним мотором і плоским днищем. На нього можна буде "надіти" корпус будинку, або експлуатувати шасі окремо, здавати їх в оренду тощо. Розробники кемпера наголошують, що інтер'єр такого будинку на колесах можна буде створювати, як в будь-якому іншому приміщенні", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, нещодавно стартап Lilium презентував прототип пятимісного автономного літаючого таксі. За словами представників компанії, це перша подібна розробка у світі.

Варто зазначити, що модель вже пройшла перші випробування. Апарат самостійно злетів, повисів в повітрі і приземлився. В цей час в салоні не було пасажирів, таксі керувалося дистанційно із землі.Що цікаво, ця модель відрізняється від конкурентів кількістю місць в салоні – їх п’ять.

Як повідомляв ONLINE.UA, поліція безпеки Естонії заявила, що приватне таксі  Yandex.Taxi надсилає зібрані сервісом дані на російські сервери. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?