Це потрібно побачити: черниці станцювали під запальний трек Нікі Мінаж
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Це потрібно побачити: черниці станцювали під запальний трек Нікі Мінаж

Це потрібно побачити: черниці станцювали під запальний трек Нікі Мінаж
Джерело:  online.ua

Відома американська реперка Нікі Мінаж показала, як під її трек танцюють черниці. Кумедне відео з'явилося на сторінці зірки в Instagram, передає ONLINE.UA.

На кадрах видно, що більше сотні черниць зібралися на галявині перед сценою. Частина з них спілкується між собою, але більшість виконують синхронні рухи, які показують їм зі сцени. На тлі звучить трек Нікі Мінаж. Судячи з якості звуку і того, як він звучить, черниці дійсно танцюють під пісню реперки.

"Це круто; повеселитися люблять усі - і святі, і грішні; вони навіть не знають, що це за пісня і хто її співає - і тому танцюють; ну, варто зазначити, що танцюють вони краще, ніж сама Нікі Мінаж; я хочу на цю вечірку", - пишуть користувачі мережі в коментарях до відео.

Також під дописом Мінаж анонсувала вихід треку "Welcome to the Party (Remix)". Він уже з'явився на офіційному каналі YouTube виконавця POP SMOKE, разом з яким записаний трек.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що епатажна співачка Нікі  Мінаж випустила кліп на пісню "Bed". У відео "королева хіп-хопу" постала в образі напівоголеної русалки, чим привела в захват шанувальників.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?