Це потрібно побачити: суперник Ломаченко показав вражаючу форму перед боєм з українцем
Категорія
Спорт
Дата публікації

Це потрібно побачити: суперник Ломаченко показав вражаючу форму перед боєм з українцем

Це потрібно побачити: суперник Ломаченко показав вражаючу форму перед боєм з українцем
Джерело:  online.ua

Обов'язковий претендент на пояс WBA в легкій вазі Ентоні Кролла (34-6-3, 13 КО) продемонстрував вражаючу фізичну форму перед боєм з українцем Василем Ломаченком (12-1, 9 КО), передає ONLINE.UA.

Відомий боксер у власному Instagram виклав фото і показав, що зараз знаходиться у відмінній формі, котру буде лише покращувати до бою 12 квітня.

Як відомо, бій Ломаченка - Кролла відбудеться 12 квітня в Лос-Анджелесі. На кону поєдинку стоятимуть пояси WBA і WBО. Сторони домовилися без проведення торгів, які переносилися декілька разів.

Сам суперник Ломаченко заявив, що вірить у перемогу над українцем. Кролла назвав зустріч з українцем найбільшим боєм у його житті.

"Шикарна фізична форма; тепер ти готовий до бою на всі 100%; Ломаченко ти цим не налякаєш; головне - вірити в перемогу; це буде доволі непростий поєдинок, але, гадаю, переможе українець; Кролла - супербоєць! Навіть у Ломаченко немає шансів його знищити", - пишуть користувачі мережі в коментарях до фото.


Як повідомляв ONLINE.UA, чемпіон світу в легкій вазі за версіями WBA і WBO Василь Ломаченко шокував мережу мотиваційним відеороликом, який присвячений його 31 дню народження. Відео, яке опублікувала офіційна сторінка Ломаченко, підписали мотиваційними словами "Все тільки починається".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?