Це потрібно побачити: Time на обкладинці зобразив Путіна, який підноситься над Землею
Категорія
Світ
Дата публікації

Це потрібно побачити: Time на обкладинці зобразив Путіна, який підноситься над Землею

Це потрібно побачити: Time на обкладинці зобразив Путіна, який підноситься над Землею
Джерело:  online.ua

Авторитетне видання Time помістило на обкладинку квітневого номера президента Росії Володимира Путіна, який підноситься над земною кулею, де в різних точках розміщені позначки геотегів із червоною зіркою. Варто зазначити, що геотегами позначені країни на політику яких Володимир Путін намагається впливати, передає ONLINE.UA .

На обкладинці Time також розмістив заголовок – "Володимир Путін хоче впливати на більше, аніж вибори всередині його зростаючої імперії держав-ізгоїв".

Редакція ЗМІ згадує про те, що Росію неодноразово звинувачували у втручання у вибори інших країн. Вже неодноразово Москва втручалась у процеси волевиявлення народів інших країнах – у вибори президента США 2016 року, у парламентські вибори в Німеччині 2017 року, у референдум щодо угоди про асоціацію між Україною та ЄС в Нідерландах 2016 року. Чи не всі країни Європи вже починають говорити про розслідування ймовірного втручання Росії у вибори на їхній території.

Нагадаємо, що в 2018 році Путіна на обкладинці журналу Time зобразили маленькою матрьошкою Трампа.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в Кремлі прокоментували результати екзит-полу на президентських виборах – там заявляють про поразку чинного Президента України Петра Порошенка.  Першим на результати екзит-полу відреагував очільник комітету Ради Федерації з міжнародних справ Костянтин Косачов, який назвав переможця першого туру Володимира Зеленського "несистемним".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?