Це потрібно побачити: у Карпатах посеред літа випав сніг
Категорія
Україна
Дата публікації

Це потрібно побачити: у Карпатах посеред літа випав сніг

Це потрібно побачити: у Карпатах посеред літа випав сніг
Джерело:  online.ua

В Івано-Франківській області, на горі Піп Іван 10 липня падає сніг з дощем, передає ONLINE.UA з посиланням на Чорногорський гірський пошуково-рятувальний пост.

"Станом на 14:05 10.07.2019 р. в г. Піп Іван Чорногірський хмарно, сніг з дощем, вітер західний 7-8 м/с. Температура повітря 3°С", - повідомляє пошуково-рятувальний пост.

Окрім того, у румунських Карпатах також вперше випав сніг у липні. Опади зафіксували в ніч з вівторка на середу на горі П'єтрос на висоті 2300 метрів.

Мер міста Борша Сорін Тиміш повідомив журналістам, що не пам'ятає, щоб сніг випадав у липні.

"Низька температура у вівторок ввечері і в середу принесла перший сніг на найвищу гірську вершину в Борші, я думаю, були нульові температури. Вершина була білою. 15 років тому в серпні був сніг на горі, але не в липні", - сказав Тиміш.

 Він наголосив,що температура повітря залишається низькою - в середу вранці в центрі Борші було всього 10 градусів тепла.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  в Росії, на Кузбасі, випав чорний сніг.  Зазначається, що він потемнів через викиди вугільного пилу на двох місцевих збагачувальних фабриках. Прокуратура регіону розпочала перевірку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?