Це потрібно побачити: в Росії встановили надгробок Путіну
Категорія
Світ
Дата публікації

Це потрібно побачити: в Росії встановили надгробок Путіну

Це потрібно побачити: в Росії встановили надгробок Путіну
Джерело:  online.ua

У російському місті Набережні Челни затримали активіста за установку "надгробка" президенту РФ Володимиру Путіну, передає ONLINE.UA з посиланням на "МБХ медіа".

Зазначається, що активіст Карім Ямадаєв нібито встановив "інсталяцію у вигляді могили" Путіна біля входу в будівлю Слідчого комітету. На Ямадаєва склали протокол за статтею про повторне порушення порядку проведення акції. За цією статтею активісту загрожує до 30 діб позбавлення волі і до 300 тисяч рублів штрафу.

"Вчора (10 березня – ред.) Каріма забрали з дому о шостій годині вечора", – розповів правозахисник.

За версією слідства, активіст 10 березня нібито з 5.00 до 7.00 пішов і встановив "надгробок". Відомо, що суд над активістом призначили на 12 березня.

Варто зазначити, що раніше Ямадаєва вже затримували і арештовували на 8 діб за інсталяцію "Пам'ятник жертвам політичних репресій" в Набережних Челнах, де зобразив Володимира Путіна, що підноситься над політв'язнями.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  російський глава Володимир Путін під час візиту до окупованого Крим, з’явився майже одночасно в різних місцях, причому в двох різних образах.  Багато російських ЗМІ і користувачі мережі переконані, що на окупованому півострові засвітився двійник Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?