Це потрібно побачити: з'явилося перше фото Зеленського з Трампом
Категорія
Політика
Дата публікації

Це потрібно побачити: з'явилося перше фото Зеленського з Трампом

Це потрібно побачити: з'явилося перше фото Зеленського з Трампом
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський 24 вересня, разом з дружиною поспілкувався з президентом США Дональдом Трампом та Меланією Трамп. Про це у Twitter повідомила речниця президента України Юлія Мендель, передає ONLINE.UA.

"Вчора президент України Володимир Зеленський із пані Оленою Зеленською поговорили з президентом США Дональдом Трампом і його дружиною Меланією Трамп на офіційному прийомі, влаштованому президентом США та Першою леді", - розповіла Мендель, додавши, що в середу Зеленський матиме двосторонню зустріч з Трампом.

Як відомо, сторони мають провести офіційну зустріч, яка триватиме близько години. Вона відбудеться на тлі ініціації демократами процедури імпічменту Трампа через його дзвінок Зеленському. Нещодавно пресі стало відомо про розслідування, яке ведеться за скаргою неназваного держслужбовця проти Дональда Трампа: президента підозрюють у просуванні власних політичних інтересів під час телефонної розмови з Володимиром Зеленським.

За даними ЗМІ, Трамп нібито вимагав від українського колеги розпочати кримінальне розслідування проти свого головного конкурента на президентських виборах Джо Байдена або ж його сина Хантера.

Як повідомляв ONLINE.UA,  у Білому домі намагалися не допустити зустрічі  українського лідера Володимира Зеленського і президента США Дональда Трампа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?