Це повний треш: бойовики "ДНР" шокували новим абсурдним фейком про коронавірус
Категорія
Україна
Дата публікації

Це повний треш: бойовики "ДНР" шокували новим абсурдним фейком про коронавірус

Це повний треш: бойовики "ДНР" шокували новим абсурдним фейком про коронавірус
Джерело:  online.ua

Поки весь світ шукає причини появи коронавіруса, що викликав пандемію, бойовики так званої "ДНР" знайшли рішення цього питання. Вони публічно заявили, що коронавірус створили в Україні під кураторством ЦРУ США. З такою абсурдною сенсацією виступив спікер так званої "народної міліції ДНР" Дмитро Астрахань, якого підняли на сміх користувачі мережі. При цьому свою нісенітницю бойовик ніс з абсолютно серйозним виразом обличчя, чим ще більше розсмішив громадськість, повідомляє ONLINE.UA.

"В той час, як світова громадськість намагається з'ясувати причини появи коронавіруса, на території України функціонує 15 американських біологічних лабораторій, роботу яких курирує ЦРУ", - заявив бойовик.

Ці лабораторії, за даними Астраханя, діють в Києві, Харкові, Дніпрі, Миколаєві, Вінниці, Тернополі, Львові та Ужгороді. Роботою цих лабораторій, за твердженням бойовика, інформацію якому особисто "підтвердили" в посольстві США в Україні, звичайно, керують прямо з Вашингтона.

При цьому бойовик, як з'ясувалося, має в розпорядженні і більш "цінну" інформацію, якою поспішив поділитися. За його словами, в одній з цих самих лабораторій міг статися витік небезпечного вірусу, в зв'язку з чим окупанти впевнені, що коронавірусна інфекція COVID-19 могла бути розроблена в одній з біологічних лабораторій України.

І це ще не все. Бойовик заявив, що через витік небезпечного вірусу в Україні вже відбувалося кілька спалахів інфекції, від якої в 2009 році в Тернополі стали жертвами 400 осіб, а в 2016 році 364 українця померло від схожого на грип вірусу. Більш того, за словами Астраханя, в 2017 році в Миколаєві виник спалах гепатиту А, а влітку того ж року аналогічне сталося в Запоріжжі та Одесі, а восени - в Харкові. І це, до речі, теж є наслідком витоку небезпечного штаму інфекції з біолабораторії України, на думку окупантів.

Абсурдна заява окупантів викликала жваву реакцію в соцмережах. Користувачі відзначили не тільки рівень роботи бойовиків, що озвучують подібну інформацію, а й дуже своєрідну манеру виступу бойовика, який несе повну нісенітницю як робот.

"Що вони курять?)), Зовсім поїхав кукухо ...., Це якийсь треш !!, Його ковбасить не по-дитячому, він в ступорі, Що говорить нерухома голова, Подивиться на мікрофони. Все він знає. І Новосибірський центр "Вектор", і про вибух в кінці 2019 і останні заяви Китаю. і цей текст йому явно склали в МЗС РФ, Цікаво, мікрофони російських каналів є, вони це що, дійсно на всю Росію по новинах крутять ?! Це ж повне одебілювання росіян ! ", - коментують в соцмережах нову сенсацію від бойовиків" ДНР ".

До слова, окупанти на Донбасі вже не вперше поширюють подібні казки. Раніше в спробах дискредитувати українську армію бойовики "знайшли" в українських військових не тільки коронавірус, але і віспу.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що окупанти ОРДЛО масово приховують ситуацію з поширенням коронавіруса на окупованому Донбасі, але визнають, що якщо інфекція почне поширюватися, то настане масштабна трагедія.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?