"Це продажна повія": відомо, кого РФ просуває у ватажки бойовиків Донбасу
Категорія
Політика
Дата публікації

"Це продажна повія": відомо, кого РФ просуває у ватажки бойовиків Донбасу

"Це продажна повія": відомо, кого РФ просуває у ватажки бойовиків Донбасу
Джерело:  online.ua

Влада РФ просуває тимчасового виконувача обов'язків голови самопроголошеної "ДНР" Дениса Пушиліна у її ватажки, оскільки він є покірним пішаком радника Володимира Путіна - Владислава Суркова.

Про це заявив колишній керівник бойовиків на Донбасі Ігор Стрєлков, відомий також під прізвищем Гіркін, в ефірі одного з YouTube-каналів.

Він зазначив, що ситуація на Донбасі після загибелі ватажка "ДНР" Олександра Захарченка стала ще гіршою після приходу Пушиліна.

Ситуацію можна описати фразою: "Ми думали що це дно, але Пушилін постукав знизу". Дуже багато людей справді вважало, що гірше за Захарченка бути не може. Я теж був близьким до такої оцінки цього персонажа, що не збираюся приховувати навіть після його смерті. Не будемо розбирати "чесноти" покійного, але реально я теж уважаю, що Пушилін постукав знизу. Людина, яка не просто шахрай, а шахрай-шахрай, абсолютно продажна проститутка,
– заявив Гіркін.

Окрім того, за його словами, Пушилін законсервує повний контроль над усіма фінансовими потоками за Сурковим. Гіркін назвав його агентом усіх спецслужб, включно з українськими.

"Ніколи в житті не тримав у руках зброї, його ставлять для контролю над Донецьком. Гіршої фігури придумати неможливо", – наголосив колишній керівник бойовиків.

 Раніше ONLINE.UA повідомляв, що телеканал "Росія-1" показав відео з камер відеоспостереження, нібито встановлених у донецькому кафе "Сепар", де 31 серпня внаслідок вибуху загинув ватажок бойовиків ОРДО Олександр Захарченко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?