"Це просто шок!": Тіна Кароль поділилася з шанувальниками відвертим фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Це просто шок!": Тіна Кароль поділилася з шанувальниками відвертим фото

"Це просто шок!": Тіна Кароль поділилася з шанувальниками відвертим фото
Джерело:  online.ua

Відома українська співачка Тіна Кароль не втомлюється дивувати своїх фанатів новими спокусливими знімками. Проте цього разу зірка перевершила усі можливі сподівання, адже опублікувала відверту світлину, на якій постала без верхнього одягу, передає ONLINE.UA.

Ні для кого не секрет, що Тіна Кароль - щаслива володарка ідеальної фігури. Кожна світлина, яка з'являється на її сторінках в соціальних мережах, підтверджує , що красуня докладає максимальних зусиль, щоб залишатися в ідеальній фізчній формі.

24 травня українська зірка поділилася з фанатами новим фото, на якому постала в сексуальній спідній білизні чорного кольору. Проте найбільшу увагу шанувальників, звичайно, привернула спокуслива жіночна фігура Тіни. Світлина за декілька годин зібрала майже 80 тисяч лайків та понад 1 тисячу коментарів.

"Це просто ШОК!; мені аж спекотно стало! для кого ці сексуальні фото?; Шикарна, проте на тебе це не схоже. Що сталося?; це щоб Потап знав, кого він втратив; можливо, ця світлина для Дана Балана?; ідеальний прес, ідеальні ніжки", - пишуть в коментарях до знімку фанати Тіни.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що  Тіна Кароль похвалилася фігурою на нових пікантних знімках.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?