Це просто жахливо - Франція дала важливу обіцянку українцям
Категорія
Політика
Дата публікації

Це просто жахливо - Франція дала важливу обіцянку українцям

Це просто жахливо - Франція дала важливу обіцянку українцям
Джерело:  online.ua

Французький посол в Україні Етьєн де Понсен у відповідь на пост глави МЗС України Дмитра Кулеби з підсумками щодо загиблих та поранених на Донбасі українських військових за минулий тиждень заявив, що Франція зробить все можливе для того, щоб досягти миру на Донбасі. Про це дипломат написав у своїх соціальних мережах, передає ONLINE.UA.

"Це просто жахливо, думати, що кожного дня снайпери продовжують забирати життя молодих солдатів. Мої найглибші співчуття Вам та Україні. Запевняємо, що Франція докладе усіх зусиль для того, щоб на Донбасі нарешті настав мир", - наголосив Етьєн де Понсен.

Варто звернути увагу на те, що остання відеоконфереція щодо Донбасу у "нормандському форматі" відбулася 30 квітня. Під час неї глави МЗС України, Росії, Німеччини та Франції обговорювали виконання рішень, прийнятих на останньому саміті у нормандському форматі в Парижі, щоб досягти конкретного прогресу для людей на Донбасі.

Що також важливо розуміти, 14 травня до Німеччини прибув з візитом заступник очільник адміністрації президента РФ Дмитрій Козак для обговорення ситуації на сході України. Він зустрівся з дипломатичним радником Ангели Меркель. Колишній глава МЗС Павло Клімкін, який раніше був залучений у процес переговорів, поділився своєю думкою з цього приводу. Він стверджує, що візит заступника глави адміністрації президента РФ Дмитрія Козака до Берліна, попри пандемію, свідчить, що на зустрічі обговорювалися конфіденційні теми, і це тривожний сигнал для України.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Європейська влада продовжила до 18 травня 2021 року дію режиму санкцій  у відповідь на злочинну кібердіяльність команди очільника Кремля Володимира Путіна та інших країн.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?