Це самогубство: експерт зробив важливе попередження Зеленському
Категорія
Політика
Дата публікації

Це самогубство: експерт зробив важливе попередження Зеленському

Це самогубство: експерт зробив важливе попередження Зеленському
Джерело:  24 канал

Украхнці та міжнародна спільнота уже декілька днів активно обговорюють ймовірну відставку очільника Кабміну Олексія Гончарука. Політичний експерт Олег Рибачук, інвестиційний банкір Сергій Фурса та політичний експерт Дмитро Сіманський вирішили детально обговорити, до чого може призвести така зміна в уряді у програмі "Політична анатомія". Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

Політичний експерт Олег Рибачук зробив попередження команді українського лідера Володимира Зеленського та наголосив, що наразі дуже ризиковано змінювати главу Кабміну.

"Якщо ти – господар країни, і в тебе є один кредитор, на носі великі виплати, а ще й на горизонті всі говорять про те, що насувається глобальна криза – то це самогубство", – зазначив Рибачук.

Окрім того, він підкреслив, що може зникнути перспектива отримання фінансування для країни, адже такі зміни погіршать відносини з Міжнародним валютним фондом.

"Іншого джерела фінансування просто немає", – нагадав Банковій експерт.

З цією позицією також був згодний інвестиційний банкір Сергій Фурса. За його словами, наразі нашій країні дуже потрібна нова програма МВФ, особливо, з урахуванням того, що відбувається на світових ринках через коронавірус. Фахівець наголосив, що без наявності уряду неможливо мати програму МВФ, адже саме прем'єр-міністр є підписантом.

Окрім того, Фурса відреагував на ймовірне призначення Сергія Тігіпка на посаду прем'єра.

"Я не думаю, що є такий сенс – витягати людей з нафталіну, додавати до уряду і казати: "Ну нарешті цього разу вони точно зроблять вже добре", - поділився своєю думкою експерт.

Як відомо, 25 лютого 2020 року в українських медіа почали писати про те, що Сергій Тігіпко може замінити Олексія Гончарука на посаді прем'єра.Також йшлося про кандидатуру Валерія Хорошковського.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що Зеленський посварився з Разумковим.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?