Це що, війна? У соцмережах бум через рішення Путіна щодо ДНР-ЛНР
Категорія
Події
Дата публікації

Це що, війна? У соцмережах бум через рішення Путіна щодо ДНР-ЛНР

Це що, війна? У соцмережах бум через рішення Путіна щодо ДНР-ЛНР
Джерело:  online.ua

У соцмережах продовжують бурхливо обговорювати  указ президента Росії Володимира Путіна про визнання в Росії "документів", виданих на окупованих територіях України.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Facebook і Twitter.


Читайте також: Визнання Путіним "паспортів" ДНР-ЛНР: в мережі вказали на найважливіші моменти


Журналіст Олександр Архат прокоментував новину про визнання в РФ "документів" ДНР і ЛНР: "Велике прохання до всіх власників документів Новососії скористатися своїм правом безвізового виїзду в Росію. Назавжди".


simart.info: "І головне спалити український паспорт!!"




Вуса Пєскова: "На черзі визнання документів Нарнії, Смарагдового міста і Атлантиди".


Удалий Господь: "Громадянство Середзем'я. Недорого".


Leothecat: "Цікаво!!!! На черзі паспорта Морії, Ґондора і Острова Скарбів".




"Важливий день сьогодні в російсько-українській війні, - висловився і український журналіст Роман Цимбалюк. - На наших очах відбувається юридичне оформлення окупації. Росія відкрито демонструє, що не збирається йти з українського Донбасу і Мінськ-2 тільки прикриття. По суті, аналогічно було зроблено в Криму. Діють чисто по-російськи: те, що захоплено військовим шляхом "по праву" стає де-факто Росією. Наступний крок: за призовом своїх ставлеників, будуть офіційно введені війська Росії. Оформлять це як в Абхазії і Південній Осетії".


"Нещодавно товариш Трамп говорив, що Обама слабкий президент і при ньому РФ захопила Крим. Сьогоднішні дії показують, що в Росії слабаком вважають і нового господаря Білого Дому і Захід в цілому. Нам своє робити - Батьківщину захищати, а нашим партнерам на Заході варто припинити вдавати, що з їх думкою в Кремлі готові рахуватися", - додав Цимбалюк.


Леонід Щербань: "Тут треба не на партнерів із Заходу сподіватися, а на себе. Викликали посла Росії, дали ноту протесту? Розірвали дипломатичні відносини?".


Alina Komarova: "Це погано (а потім цим папірці РФ бо ті не визнані ніким і далі?..( Грузію згадала".



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  глава МЗС Росії Сергій Лавров заявив, що Росія не зніме санкції проти Євросоюзу до повного виконання Мінських угод.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?