Це щось шалене: Alyona Alyona шокувала мережу кліпом на пісню "Дикі танці"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Це щось шалене: Alyona Alyona шокувала мережу кліпом на пісню "Дикі танці"

Це щось шалене: Alyona Alyona шокувала мережу кліпом на пісню "Дикі танці"
Джерело:  online.ua

Яскрава та талановита реп-виконавиця Alyona Alyona звикла дивувати своїх фанатів неординарними ідеями та постійно руйнувати стереотипи. 30 січня українська красуня презентувала нову пісню під назвою "Дикі танці". Окрім цього, зірка здивувала шанувальників ще й кліпом, який опублікувала на своєму ютуб-каналі, передає ONLINE.UA.

Що цікаво, яскравий сюжет відеороботи побудований на комп'терній грі. Події відбуваються в Києві. В анімаційному відео Alyona Alyona їде по столиці на автомобілі "Жигулі". Під час цього її починають переслідувати люди та коти. В якийсь момент вона зупиняється, навколо неї збираються ще декілька автомобілів і починаються "дикі танці". Разом із Alyona Alyona танцює все місто.

Співачка також опублікувала в Інстаграмі фрагмент відеокліпу та закликала підписників до перегляду.

"Пройшла місію "Дикі танці". Друзі, пропоную вам відірватись від сірих буднів і влаштувати собі дикі танці! Дивіться новий кліп на моєму ютуб-каналі, посилання у шапці профілю", - написала українська красуня.

Alyona Alyona – "Дикі танці": дивитись відео онлайн

"Ахахаха, Альона робить сальто, а гопники доганяють її не встаючи з кортанів... Тепер я бачив усе!; Ці танці були однозначно після того, як Альона пообідала маминим супом; це щось шалене - такого ніхто не очікував; Руслана в шоці! Ми в шоці!", - коментують кліп користувачі мережі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що популярний український гурт KAZKA після презентації синглу "Палала" вирішив вразити мережу ще одним хітом під назвою "Твоєї крові" з майбутнього альбому.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?