Це спланований обман - Джонні Депп шокував відповіддю про Герд у суді
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Це спланований обман - Джонні Депп шокував відповіддю про Герд у суді

Це спланований обман - Джонні Депп шокував відповіддю про Герд у суді
Джерело:  online.ua

У Вищому суді Лондона почали розгляд справи голлівудського актора Джонні Деппа проти таблоїда The Sun. На засіданні у середу, 8 липня, він заявив про брехню колишньої дружини Ембер Герд. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

За його словами, звинувачення акторки у регулярних побиттях — це спланований обман, вибудуваний протягом років.

Ініціатором справи, яку розглядають вже два днів, став сам Депп. британський таблоїд назвав його в одному із матеріалів "жінколупцювальником" (wife beater). Це сталося 2013 року, за три роки до публічних звинувачень від колишньої обраниці.

Юристи The Sun у суді зачитали нібито електронний лист від Герд, у якому яскраво розповідається про систематичне насилля, що та отримувала від Деппа. Вона описала актора, порівняв його з історією про доктора Джекіла та містера Гайда — на останнього той перетворювався під впливом своєї злості. алкоголю, наркотиків.

"Друзі продовжували усміхатися в обличчя та закочувати очі", - говориться у листі Герд про реакцію оточення на її розповіді.

Сам Депп жорстко висловився про такі аргументи. Він відкинув їх як свідомий обман, заподіяний з корисливою метою.

"Мені здається, міс Герд розробляла досьє, яке повинно було стати таким собі страховим полісом у майбутньому", - резюмував він.

Нагадаємо, звинувачення колишньої дружини сколихнули американський шоу-бізнес та Голлівуд зокрема. Тривалий час Депп знаходився під нищівною критикою — допоки не оприлюднили аудіозаписи розмови актора з Герд, з яких стало очевидним, що він сам став жертвою побиття.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно зірка Голлівуду Том Генкс опинився під ударом коронавірусу COVID-19 разом зі своєю дружиною Рітою Вілсон. Вже у липні, коли пандемія не послаблює обертів, актор виступив з новою відвертою заявою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?