Це сталося пізно вночі: Ілон Маск шокував своїх підлеглих новою витівкою
Категорія
Технології
Дата публікації

Це сталося пізно вночі: Ілон Маск шокував своїх підлеглих новою витівкою

Це сталося пізно вночі: Ілон Маск шокував своїх підлеглих новою витівкою
Джерело:  online.ua

Глава компанії Tesla Ілон Маск не втомлюється дивувати родичів, колег та громадкість все новими і новими неочікуваними витівками. Цього разу геніальний винахідник-трудоголік розіслав працівника лист на електронні пошти о 1:20 ночі, передає ONLINE.UA з посиланням на inc.com.

У листі Маск перелічив головні здобутки компанії за останні кілька років.У цьому ж повідомленні він сказав про звільнення деяких працівників – загалом 7% від усього штату. Решту підлеглих закликав працювати набагато більше, ніж інші виробники автомобілів, аби їхня компанія витримувала конкуренцію.

"Є багато компаній, які можуть запропонувати кращий баланс між роботою та особистим життям, оскільки вони є більшими або ж працюють в галузях, які не є в такій жорсткій конкуренції", – пояснив позицію Маск.

Варто зазначити, що на даний момент головний виклик для Tesla – зробити електрокари і батареї конкурентними для тих, що працюють на паливі, адже електрокари все ще занадто дорогі для більшості людей.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що відомий американський підприємець, засновник Tesla Ілон Маск придумав для свого напою назву Teslaquila, однак цей бренд не хочуть реєструвати через мексиканських регуляторів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?