Це сталося: відомо, хто народився у принца Гаррі та Меган Маркл
Категорія
Світ
Дата публікації

Це сталося: відомо, хто народився у принца Гаррі та Меган Маркл

Це сталося: відомо, хто народився у принца Гаррі та Меган Маркл
Джерело:  online.ua

У королівській родині Великої Британії нарешті сталася неймовірна довгоочікувана подія: в 34-річного принца Гаррі та 37-річної Меган Маркл народився син - восьмий правнук королеви Єлизавети, передає ONLINE.UA з посиланням на офіційний Instagram новоспечених батьків, передає ONLINE.UA.

За даними британських ЗМІ, принц Гаррі був присутній при народження сина. Наразі королівська родина знаходиться удома, у Фрогмор-хаусі.

"Ми раді оголосити, що в Його королівської Високості герцога та герцогині Сассекських вранці 6-го травня народився первісток. Син Їхніх Високостей важить 7 фунтів 3 унції (3 кілограми 260 грамів)", - оголосили у дописі.

Окрім того, зазначається, що з породіллею та немовлям усе добре. Гаррі та Меган дякують усім за підтримку і за те, що розділили їхню радість у цей особливий момент.

Варто зазначити, що оголошення імені хлопчика та перші фото слід очікувати найближчими днями. Як відомо, букмекери ставлять на Артура.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що  принц Гаррі насмішив курйозною витівкою в перший день турне по країнах Співдружності націй.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?